• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, 08. Фебруара, расписао је конкурс за пријаву манифестација за доделу финансијске подршке организаторима научностручних манифестација, манифестација сајамског и изложбеног типа у вези с пољопривредном производњом и локално-традиционалних манифестација из надлежности Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство АП Војводине.

Циљ конкурса је додела финансијске подршке Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство за организацију манифестација у 2013. години, за јачање и подизање капацитета руралне средине, повезивање пољопривредника, руралног становништва, те промоција руралне средине и пољопривредних призвода ради бољег позиционирања на тржишту. Научностручне манифестације у вези са: пољопривредом, прерадом пољопривредних производа, сигурношћу хране и квалитетом производа, организовањем пољопривредних произвођача, као и руралним развојем. Ово је први конкурс у 2013. години којим почињемо са доделом финансијских средстава у укупном износу од 30 милиона динара.

Конкурс траје: 08.02.2013 - 31.07.2013

Више информација и документа конкурса

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије