• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

КОНКУРС ТРАЈЕ: 09.11.2012 до 24.11.2012

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписује конкурс о расподели средстава за очување и одрживо коришћење генетских ресурса домаћих животиња у Аутономној Покрајини Војводини за 2012. годину.

Средства у износу од 3.284.000,00 динара су намењена за суфинансирање дела трошкова унапређења рада код власника генетских ресурса домаћих животиња, а у сврху очувања, одрживог коришћењa и унапређења начина одгајивања аутохтоних раса домаћих животиња, и то: Говедарство (Подолац и Буша), Свињарство (Мангулица) и Овчарство (Виторога жуја и Чоканска цигаја), чија су грла под контролом основних, регионалних и главне одгајивачке организације (члан 7, 8. и 9. Закона о сточарству, ''Службени гласник РС'', број 41/09 и 93/12).

Право на остваривање ових средстава имају регистрована пољопривредна газдинства - власници генетских ресурса (аутохтоних раса) домаћих животиња, чије се седиште налази на територији АП Војводине.

ТЕКСТ КОНКУРСА

ПРИЈАВА

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије