• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbУ складу са чланом 63. став 2. Закона о планирању и изградњи ("Сл. гласник РС", број 72/2009, 81/09, 64/2010 и 24/2011) и Правилника о начину јавне презентације урбанистичког пројекта („Сл. Гласник РС“, бр. 43/2010) организује се јавна презентација урбанистичког пројекта:

За изградњу пословно складишног објекта на индустријском комплексу фабрике кондиторских производа на кат.парц.бр. 4872/3 к.о. Стара Пазова у блоку 10 источне радне зоне насеља Стара Пазова.

Презентација урбанистичког пројекта одржаће се у просторији општине Стара Пазова, соба 21, у времену од 8,00 – 14,00 часова, сваког радног дана завршно са 05.12.2012. год. Све примедбе и сугестије на урбанистички пројекат могу се поднети у писаној форми од стране заинтересованих лица Одељењу за урбанизам и грађење Општинске управе општине Стара Пазова, Светосавска бр. 11, у току трајања јавне презентације.

ПРЕУЗМИТЕ ОБАВЕШТЕЊЕ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије