• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc ekon savetУ Старој Пазови је дана 07. априла 2022. године са почетком у 11,00 часова, електронским путем, одржана 51. редовна седница Социјално - економског савета општине Стара Пазова.

У циљу припреме седнице Савета, претходно је дана 25. марта 2022. године одржана 14 седница Радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црно и 39. седница Колегијума СЕС-а је одржана дана 04. априла 2022. године.

На 51.седници СЕС-а је консензусом усвојен Записник са 50. седнице СЕС-а, и Акциони план рада Радне групе СЕС-а за 2022. годину.

Савет је разматрао и усвојио Предлог Листе категорија архивске грађе и документарног материјала СЕС-а са роковима чувања.

Разматран је и усвојен предлог општег акта - Правилника о начину евидентирања, класификовања, архивирања и чувања архивске грађе и документарног материјала.

Разматран је и усвојен предлог Правилника о начину евидентирања, заштите и коришћења електронских докумената.

Наведена општа акта СЕС-а у форми предлога бити ће упућена надлежном Историсјком архиву Срема у Сремској Митровици, на преглед и давање сагласности ради примене истих у даљем раду Савета.

Савет је одредио одговорно стручно лица за заштиту архивске грађе и документарног материјала и поступање са архивском грађом и документарним материјалом.

За седницу није постигнут консензус социјалних партнера у Савету, да се разматра предлог Већа ССС за општину Стара Пазова, који се односио на подршку захтеву запослених у установама културе за исплату солидарне помоћи, тако да ово питање није разматрано на 51. седници Савета.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије