• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc ekon savetУ Старој Пазови је дана 10. јануара 2022. године, са почетком у 13,00 часова, одржана 50. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници су разматрани и усвојени Записници са одржаних седница и то: 43,44,45,46,47,48 и 49. Седница СЕС-а.
Седници Савета је претходила 38. седница Колегијума СЕС-а, која је одржана 10.01.2022. са почетком у 12,00 часова, на којој су усвојени Записници са 36. и 37. Седнице Колегијума и разматрани материјали и предлози Дневног реда и Одлука за 50.седницу Савета.
Савет је на седници разматрао и усвојио Финансијски План за редовно функционисање и рад СЕС-а општине Стара Пазова за 2022. годину.

Савет је разматрао и консензусом усвојио Извештај о раду СЕС-а у протеклој 2021. години.
Савет је усвојио Одлуку о разрешењу дужности досадашњег председавајућег Социјално- економског савета Владимира Ћулаје, члана Савета испред социјалног партнера Уније послодаваца Србије-послодавци Старе Пазове и заменика председавајућег Социјално-економског савета Ерцег Радета– члана Савета испред испред социјалног партнера Савеза самосталних синдиката Србије за општину Стара Пазова, који су ову дужност обављали у протеклом мандатном периоду у 2021. години, због истека мандата на који су изабрани.
За председавајућег СЕС-а за 2022. годину именован је Драго Кукољ, члан СЕС-а испред социјалног партнера Савеза самосталних синдиката за општину Стара Пазова,а за заменика председавајућег за 2022. годину именован је Жељко Шолаја, члан СЕС-а испред социјалног партнера општине Стара Пазова.
Усвојена је Одлука о склапању Уговора о пружању књиговодствених услуга за потребе СЕС-а у 2022. години са књиговодственом агенцијом "Информациони биро" из Старе Пазове.
Усвојена је Одлука о именовању овлашћених лица за потписивање финансијске и друге документације Савета за 2022. годину.
Разматране су активности и обавезе Социјално-економског Савета општине Стара Пазова у 2022. Години, према Историјском архиву Срема у Сремској Митровици, проистекле из Закона о архивској грађи и архивској делатности, са роковима за извршење обавеза. О тим обавезама на СЕС-у су усвојени одговарајући закључци.
Седница је завршена у 13,35 часова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући СЕС-а:
Владимир Ћулаја

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије