• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc ekon savetДана 30. септембра 2021. године одржана је Јавна трибина на тему: "Две деценије социјалног дијалога у Републици Србији" коју је организовао Социјално-економски Савет општине Стара Пазова.

Трибина је одржана на комплексу базена у Новој Пазови, у оквиру 14.Регионалног сајма привреде са почетком у 13,30 часова.

Модератор Јавне трибине испред СЕС-а био је Раде Ерцег, заменик председавајућег СЕС-а општине Стара Пазова.

Гости - предавачи на Јавној трибини били су : Славољуб Арсенијевић, подсекретар у Покрајинском секретаријату за привреду и туризам, Славко Новаковић, подпредседник Уније послодаваца Војводине и члан Социјално-економског савета града Новог Сада и Горан Милић, председник Савеза самосталних синдиката Војводине.

Гости су на тему "20 Година социјалног дијалога у Републици Србији" говорили са становишта институција из којих долазе и које представљају.

Јавној Трибини је присуствовала и Милина Тушјак, секретарка Покрајинског СЕС-а и Милица Селић, саветница у Покрајинском СЕС-а.

У раду Трибине истакнута је потреба за формирањем СЕС-а у свим локалним самоуправама у Републици Србији, јер њихов активан, обавезујући, искрен и суштински рад је од великог значаја за унапређење социјалног дијалога у Републици Србији, чији су развој и јачање обавеза из поглавља 19. "Социјална политика и запошљавање" у приступним преговорима са Европском унијом.

Такође је истакнута и потреба прилагођавања радног законодавства Европском, у области социјалне политике и запошљавања, које мора бити усмерено ка стварању једнаких могућности за све, забрани дискриминације по било ком основу и јачању социјалног дијалога.

Рад трибине закључен је у 14,15 часова.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Владимир Ћулаја с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије