• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbУ Старој Пазови је дана 15. јануара 2020. године одржана 38. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници је усвојен Финансијски План за рад СЕС-а за 2020. годину, а намена средстава су усклађена са одобреном апропирацијом у усвојеном буџету општине Стара Пазова за 2020. годину.

Савет је у складу са Законом о социјално-економском Савету и Правилником о раду, донео Одлуку о разрешењу старог и именовању новог руководства Савета. На основу предлога социјалног партнера Општинског већа општине Стара Пазова, за председавајућу СЕС-а за 2020. годину једногласно је изабрана Сузана Илић,чланица Савета испред социјалног партнера локалне управе општине Стара Пазова, а за заменика председавајуће у 2020. години, једногласно је изабран Владимир Ћулаја, члан Савета испред социјалног партнера Уније послодаваца Србије - послодавци Старе Пазове.

Савет је донео Одлуку о закључивању Уговора о пружању књиговодствених услуга за потребе СЕС-а у 2020. години и Одлуку о именовању лица овлашћених за потписивање финансијске и друге документације Савета.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Сузана Илић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије