• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc ekon savetЗанатско - предузетничко удружење града Добој обележило је дана 22. октобра 2019. године свој дан и крсну славу удружења - Свети Стефан Српски, а свечаности су присуствовали и гости из привредних удружења Параћина, Ћуприје и Старе Пазове.

У посети Занатско - предузетничком удружењу Добој, поводом дана удружења и крсне славе Светог Стефана Српског, били су Јово Бијелић и Владимир Ћулаја као представници Уније послодаваца Србије - послодавци Стара Пазова и чланови Социјално-економског савета општине Стара Пазова, и Миленко Вучиновић, секретар СЕС-а општине Стара Пазова.

Том приликом извршен је пријем у Градској управи града Добој, а са представницима предузетничких удружења из општина Ћуприја, Параћин и Стара Пазова, састао се Заменик градоначелника града Добоја Владо Благојевић. Састанку је присуствовао и шеф кабинета градоначелника града Добоја Драган Василић, као и представници добојског удружења предузетника.

Заменик градоначелника Добоја Владо Благојевић захвалио је представницима ових и других локалних заједница у Србији који су пружили несебичну помоћ Добоју након поплава из 2014. године.

По речима председника Занатско - предузетничког удружења града Добоја, Радомира Божичковића, истакнуто је да производња у реалном сектору на подручју града Добој показује тренд благог раста као и пораст броја чланова удружења, а заслуге за опоравак реалног сектора има и однедавно боља сарадња са представнцима Градске управе Добој.

Кроз разговор је истакнута вишегодишња сарадња предузетника општина Ћуприја, Параћин и Стара Пазова, са занатско предузетничким удружењем града Добоја и изражена жеља за наставком и унапређењем привредне сарадње и у наредном периоду.

У претходном периоду Социјално-економски савет општине Стара Пазова је на позив Удружења привредника из општина Модрича и Параћин, а у сарадњи са Унијом послодаваца Стара Пазова и Локалном самоуправом - општином Стара Пазова организирао учешће на поменутим манифестацијама привредног карактера представника Уније послодаваца Стара Пазова и локалне самоуправе општине Стара Пазова, заступљених у СЕС-у општине Стара Пазова Тако је организиран одлазак и учешће на Сајму привреде који је одржан у Модричи дана 05. и 06. септембра 2019. године и на Међународном сајму привреде у Параћину који је одржан 10. и 11. октобра 2019. године.

На штанду општине Стара Пазова, посетиоцима обе сајамске манифестације, представљени су привредни потенцијали општине Стара Пазова, производни програм привредника који делују и раде на подручју општине Стара Пазова као и Туристички потенцијали општине Стара Пазова.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Раде Ерцег с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије