• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc ekon savetДана 26. септембра 2019. године, са почетком у 14,00 часова одржана је Јавна трибина на тему: "Резултати борбе против сиве економије и рада на црно за период 2017-2019 година". Трибину је организирао локални Социјално-економски савет општине Стара Пазова, а одржана је у оквиру 13. регионалног Сајма привреде на компексима Базена у Новој Пазови.

О активностима НАЛЕД-а на сузбијању сиве економије за период 2017-2019 година, као и мерама и резултатима у спровођењу Националног програма за сузбијање сиве економије, говорио је Иван Радак, Шеф јединице за односе са јавношћу у Националној Алијанси за локални економски развој.

Ефекти примене Закона о инспекцијском надзору у борби против сиве економије, била је тема о којој је говорила Мирјана Дамјановић - начелник Одељења за контролу промета, спречавање нелојалне конкуренције и заштиту потрошача у Министарству трговине, туризма и телекомуникација РС.

О активностима и резултатима рада радне групе за сузбијање сиве економије, презентацију је одржао Драган Гајић, руководилац Радне групе за сузбијање сиве економије Министарства трговине, туризма и телекомуникација РС.

О активностима Уније послодаваца Војводине у борби противе сиве кономије у протеклом двогодишњем раздобљу, презентацију је одржала Миљана Стојшић Стојановска, директорица Уније послодаваца Војводине.

Деловање синдиката у заштита радника и борби против рада на црно, била је тема о којој је говорио Томислав Стајић - секретар Савеза самосталних синдиката Војводине.

Трибина је завршена у 15,30 часова.

Секретар СЕС-а:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући СЕС-а:
Раде Ерцег с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије