• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 09.03.2018. године са почетком у 14:30 часова, у малој сали Беле зграде у Старој Пазови, одржана је 10. седница Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно, Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Разматран је и једногласно усвојен Записник са 9. седнице Радне групе.

Анализиран је рад и реализација планираног у протеклој 2017. години, активности на превенвцији појава "сиве кономије и рада на црно" и указивања на штетност тих појава на послодавце, запослене, незапослене и друштво у целини. Констатовано је да су извршени планирани задаци и закључено да се настави са континуираним активностима на указивању на штетне последице и потребу сузбијања ових појава и током 2018. године.

Разматране су могуће активности за рад Радне групе и СЕС-а у 2018. години, и усвојен је предлог Акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2018. годину.

У циљу едукације и указивања на значај сузбијања "сиве економије и рада на црно" планиран је медијски наступ у локалним медијима и одржавање округлог стола.

Предложено је и спровођење Анкете у завршним разредима средњих школа, са одговарајућим садржајем Анкете која би садржавала одговарајућа питања и понуђене одговоре, чији садржај би у сарадњи са руководством средњих школа усагласио и спровео Социјално-економски савет општине Стара Пазова и чланови ове Радне групе.

Планирано је и издавање Публикације у којој ће бити обухваћени резултати спроведене Анкете и реализација осталих активности планираних у 2018. години.

Извештај о раду у 2017. години и Предлог Акционог плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2018. годину, разматрати ће Социјално-економски Савет општине Стара Пазова на наредној седници Савета.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући Радне групе:
Бошко Совиљ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије