• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 10.01.2018. године у Старој Пазови је одржана 21. редовна седница Социјално-економског Савета општине Стара Пазова са почетком у 16:00 часова.

Седници је пратходила и седница Колегијума СЕС-а који је предложио и дневни ред за седницу Савета.

Савет је разматрао и усвојио Записник са претходне 20. седнице СЕС-а.

Усвојне су Информације о спроведеним активностима СЕС-а између две седнице, а које се односе на организацију Јавне трибине под називом: "Сви добијају кад сива економија губи", затим учешће чланова СЕС-а у раду Конференције Покрајинског СЕС-а на тему: "За развој привреде, уз унапређење социјалног дијалога" и одржаном Округлом столу у организацији локалног СЕС-а са темом: "Социјални дијалог између синдиката и послодаваца и мирно решавање радних спорова".

Савет је разматрао Обавештење Општинске управе, Одељења за финансије општине Стара Пазова, о одобреним апропирацијама по Одлуци у буџету општине за 2018. годину. У скласу са одобреним средствима Савет је усвојио Финансијски План за редовно функционисање и рад Социјално - економског савета за 2018. годину.

Дата је сагласност на предлог Уговора о пружању књиговодствених услуга за Социјално-економски Савет у 2018. години, са књиговодственом агенцијом Информациони биро из Старе Пазове.

На основу Пословника о раду Савет је донео Одлуку о разрешењу председавајуће Савета Марине Љубинковић и заменика председавајуће Савета Владимира Ћулаје, који су ову дужност обављали у 2017. години.

За председавајућег Социјално-економског Савета општине Стара Пазова за 2018. годину изабран је Владимир Ћулаја, члан Савета испред Уније послодаваца Србије - послодавци Старе Пазове, а за заменика председавајућег у 2018. години изабран је Раде Ерцег, члан Савета испред Савеза самосталних синдиката за општину Стара Пазова.

На предлог социјалног партнера Уније послодаваца Србије - послодавци Старе Пазове, разрешен је дужности члан СЕС-а Никола Боснић испред Уније послодаваца Старе Пазове, а уместо њега за члана СЕС-а именована је Весне Поп из Старе Пазове.

Седница је завршена у 16:40 часова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући Савета:
Владимир Ћулаја

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије