• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetСоцијално-економски савет општине Стара Пазова у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије организује округли сто на тему: "Социјални дијалог између синдиката и послодаваца и мирно решавање радних спорова".

Овај догађај се организује у циљу унапређења социјалног дијалога на локалном нивоу и успостављања и развоја трипатитног социјалног дијалога на нивоу локалне заједнице, и указивања на могућност мирног решавања радних спорова.

На округли сто су поред социјалних партнера, чланица Социјално - економског савета општине Стара Пазова - Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова, Уније послодаваца Стара Пазова и Локалне самоуправе општине Стара Пазова, позвани и представници Уније послодаваца Војводине, Савеза самосталних синдиката Војводине, Сремске привредне коморе, Републичког и Покрајинског СЕС-а, Привредног Савета општине Стара Пазова, Савеза самосталник синдиката општине Стара Пазова и Уније послодаваца Старе Пазове, Општинског већа општине Стара Пазова и општинске управе општине Стара Пазова.

Округли сто одржаће се у уторак, 12. децембра 2017. године, са почетком у 11:00 часова, у малој сали Беле зграде, II спрат, Словенски трг бб, у Старој Пазови.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Марина Љубинковић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије