• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetДана 06. октобра 2017. године, са почетком у 13:00 часова одржана је Јавна трибина на тему: "Сви добијају кад сива економија губи". Трибина је одржана у оквиру 11. Регионалног Сајма привреде на компексима Базена у Новој Пазови.

О мерама и резултатима у спровођењу Националног програма за сузбијање сиве економије, говорио је Иван Радак, саветник за односе са јавношћу у Националној Алијанси за локални економски развој (НАЛЕДУ-у).

О ефектима и учинку Инспекције рада на сузбијању "рада на црно" испред Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије, говорио је Владан Танасић - начелник Одељења инспекције рада у Сремској Митровици.

Примена Закона о инспекцијском надзору у борби против сиве економије, била је тема о којој је говорио Горан Мацура - начелник у сектору Тржишне инспекције – одељења за општи надзор Министарства трговине, туризма и телекомуникација РС.

У раду Трибине активно учешће узео је и Томислав Стајић - секретар Савеза самосталних синдиката Војводине, говорећи о штетним последицама сиве економије посматрано из угла синдиката.

О активностима Уније послодаваца Војводине у протеклом једногодишњем раздобљу говорио је Владимир Лалошевић - подпредседник Уније послодаваца Војводине за Срем.

Трибини су као гости присуствовали и Душан Петровић - секретар Социјално-економског Савета Републике Србије и Милина Тушјак - секретар Покрајинског Социјално-економског Савета.

Трибина је завршена у 14:30 часова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Марина Љубинковић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије