• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је 13. јула 2017. године, у Белој згради, са почетком у 15:30 часова, одржана 19. седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници је разматран и усвојен Записник са 18. Седнице СЕС-а.

Савет је разматрао предлог са 19. седнице Колегијума одржане 29. јуна 2017. године којим се предложе да СЕС разматра Иницијативу о одржавању округлог стола на тему: "Социјални дијалог између синдиката и послодаваца и улога Републичке агенције за мирно решавање радних спорова".

Социјално-економски Савет је након расправе позитивно оценио Иницијативу Колегијума и закључио да се приступи спровођењу активности потребних за одржавање округлог стола.

Планира се да Округли буде реализован у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије, Републичком агенцијом за мирно решавање радних спорова, Социјално-економским Саветом Републике Србије, Покрајинским Социјално-економским Саветом, Унијом послодаваца Србије – послодавци Старе Пазове, Савезом самосталних синдиката општине Стара Пазова и Локалном самоуправом општином Стара Пазова.

Именована је Радна група СЕС-а за сровођење активности на организирању округлог стола, а планирано време одржавања је у месецу октобру.

Чланови Савета су информисани о објављеној публикацији под насловом: "Сви довијају кад сива економија губи" која је урађена у складу са Акционим Планом рада Радне групе СЕС за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину. Публикација је реализована у сарадњи СЕС-а и НАЛЕД-а, а објављена у листу "Пазовачка ревија" за месец јун 2017. године.

Секретар је информисао Савет о активностима које предстоје на организацији Јавне трибине у организацији СЕС-а општине Стара Пазова у сарадњи са представницима социјалних партнера у Савету, и одговарајућим предавачима и гостима трибине на тему "Сива економија и рад на црно".

Одржавање Јавне трибине планирано је у оквиру Регионалног Сајма привреде који се одржава у месецу октобру.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Марина Љубинковић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије