• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Дана 18. децембра 2013 године, у Старој Пазови је одржана 1. Конститутивна седница Радне групе СЕС-а, за борбу против сиве економије и рада на црно. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 15,30 часова.

За председника Радне групе изабран је Бошко Совиљ, члан Радне групе испред Општег удружења предузетника општине Стара Пазова, а за заменика председника Светлана Кесер, члан Радне групе испред Савеза самосталног синдиката општине Стара Пазова.

Разматран је Оквирни План рада за 2014. Годину, који је усвојио СЕС општине и предложен Акциони План рада Радне групе, који ће разматрати и усвајати Социјално-економски Савет општине на наредној седници.

У Акционом Плану рада Радне групе планиране су активности које ће бити реализиране Анкетирањем радно активног становништва (запослених и незапослених) на тему распрострањености и схватања сиве економије на територији општине, одговарајућом медијском подршком овом пројекту , одржавањем семинара, трибина и кампања, указивањем на дугорочну штетност појаве сиве економије у друштву и локалној заједници.

Предвиђени су рокови и време за спровођење Акционог Плана рада, извршиоци по свакој од планираних мера и одговарајући Индикатори.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА
Раде Ерцег

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије