• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржана 2. Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова. На седници су разматрана питања из области рада СЕС-а општине Стара Пазова. Донет је предлог ребаланса Финансијског плана СЕС-а за 2013. годину и прослеђен Одељењу за буџет општине Стара Пазова.

Разматрана су питања реализације договореног са претходне седнице Социјално-економског Савета одржане дана 12. априла 2013. године и констатовано је да социјални партнер локална управа није одговорила на препоруке и закључке који су упућени са седнице Савета а који су усвојени на седници концензусом.

Апелује се још једном, да питања која су покренута и достављена на разматрање локална управа расправи на седници Скупштине општине, односно седници Општинског већа, и да о донетим одлукама писменим путем обавести овај Савет и на тај начин му омогући реализацију договореног.

Разматрано је питање рада "Радне групе СЕС- за борбу против рада на црно и сиве економије" и закључено да се ради формирања и доношења Програма рада исте, упути још једном апел Начелништву за привреду у општине, Пореској управи, Тржишној инспекцији и Инспекцији рада да именују свог представника у састав Радне групе, а према закључку који им је упућен писаним путем у првој половини маја 2013. године.

Секретар Савета Миленко Вучиновић

Председавајући Савета Раде Ерцег

Преузмите документ саопштења

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије