• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Обавештење за пољопривредне произвођачеПрема упутству Министарства пољопривреде и заштите животне средине, Управе за за заштиту биља, потребно је да преко представника општина, месних заједница и канцеларија организују и произвођачима из Општина које су биле захваћене поплавама, а њихове парцеле и усеви нису били захваћени водом из поплавног таласа, издају потребне потврде да би могли своје производе да износе на тржиште. Издарвањем ових потврда преузимају пуну одговорнот за истинитост података које су дате у потврдама.

Како на нашој територији општине Стара Пазова, није било појаве поплавног таласа, а дошло је до подизања нивоа подземних вода као и изливања фекалија на пољопривредним површинaма, моле се пољопривредни произвођачи који своје пољопривредне производе стављају у промет да обезбеде адекватну потврду издату од стране месне заједнице или канцеларије, како не би угрозили здравље грађана.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије