• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Обавештење за пољопривредника - у току рад на изменама и допунама Правилника за гориво и ђубривоМинистарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије ради на изменама и допунама Правилника о условима и начину остваривања права на регрес за гориво као и Правилиника о условима и начину остваривања права на регрес за ђубриво, како би свим регистрованим пољопривредним произвођачима било омогућено да добију ове врсте подстицаја. Измене и допуне Правилника о условима и начину остваривања права на регрес за гориво односе се на давање могућности пољопривредним газдинствима да правдање у вези набавке горива могу остварити и на основу фактуре и отпремнице, поред фискалног рачуна како је предвиђено важећим правилником.

Ова могућност ће бити дозвољена газдинсвима која су гориво набавила и платила на основу фактуре путем безготовинске уплате на текући рачун добављача.

Измене и допуне Правилника о условима и начину остваривања права на регрес за ђубриво односе се на чланове 1. и 3. Измене у члану 1. односе се на остваривање права регистрованих пољопривредних произвођача на регрес за све врсте ђубрива, уместо набројаних у правилнику. Измене у члану 3. односе се на правна лица, предузетнике и физичка лица да осим оригинал фискалног исечка могу да подносе и фактуре – рачун и отпремнице као доказ за купљено ђубриво.

Усвајање измена и допуна правилника очекује се након законске процедуре.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије