• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb-thumbОдељење за спорт и омладину Општинске управе општине Стара Пазова обавештава спортске клубове дописом о Подацима о броју деце која се баве такмичарским спортом да је новим Законом о спорту предвиђено бесплатно утврђивање опште здравствене способности деце од 6 до 14 године која су у систему спорта (такмичари изван школског спорта) кроз чланство у спортским организацијама.

Институт за јавно здравље Србије "Др Милован Јовановић Батут" израђује допуну плана здравствене заштите из обавезог здравственог осигурања за 2016. годину. За израду наведене допуне потребни су тачни подаци који се односе на број деце која су укључена у спортска такмичења, а регистрована су при спортским удружењима.

Спортске организације које не доставе тражене податке ускратиће својим спортистима право на наведену здравствену услугу.

Молимо Вас да тражене податке пријавите путем телефона 064/802-1359 најкасније до 08.07.2016. године (петак) и у писаној форми најкасније до 13.07.2016 године референту за спорт општине Стара Пазова (канцеларија одељења за спорт и омладину општинске управе Стара Пазова).

Референт за спорт
Рената Мужевић

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије