• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Први пазовачки Донаторски скуп за настрадале суграђане из поплављених подручја„Удружење привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова“ покренуло је иницијативу за један снажан и обухватан пројекат, који је намењен санацији последица катастрофалних поплава, кроз рестаурацију, обнову и изградњу стамбених објеката широм Србије.

Ова иницијатива довела је и до првог великог Донаторског скупа на коме ће се, у циљу сакупљања донација и званичног представљања пројекта, окупити бројни привредници, представници локалне самоуправе, општинских јавних предузећа, директори свих старопазовачких школа, представници најзначајнијих удружења, људи из сфере спорта, културе и уметности и многи други.

Донаторски скуп ће се одржати у уторак, 27. маја са почетком у 12:00 часова у Великој сали ДПО у Старој Пазови, а очекује се да овом приликом 25 пазовачких привредника упишу своје донације, које су тек почетак пута ка циљаном износу од 200 милиона динара.

Скуп ће отворити Ђорђе Радиновић, председник Општине Стара Пазова и оснивач Удружења привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова, Цвико Крунић и Марко Бабић, такође оснивачи Удружења привредника, предузетника и грађана општине Стара Пазова.

Овај Донаторски скуп је прво организовано окупљање привредника и свих грађана најразличитијих занимања, пре свега људи добре воље, који желе да дају свој материјални допринос, како би се у што краћем року сакупила средства за санацију, обнову или потпуно нову градњу домова грађана из подручја погођених незапамћеним поплавама у нашој земљи.

УКРАТКО О ПРОЈЕКТУ - „Србија је и твоја земља, Пазова за најугроженије“

Иницијатори пројекта и оснивачи Удружења, које носи и подназив: „УГ општине Стара Пазова за најугроженије“ су свесни да су изазване последице достигле размере катастрофе и да ће до остварења зацртаног циља пројекта протећи више месеци. Пројектом је предвиђено да се на првом Донаторском скупу сакупи више десетина милиона динара, док ће сваки појединац - донатор уписати своју донацију у Донаторску књигу. На првом скупу, након објављивања првог сакупљеног износа, биће најављен и низ других Донаторских скупова, који су по истом принципу планирани за наредни период.

Пројекат ће заједнички реализовати сви грађани старопазовачке Општине под слоганом: „Србија је и твоја земља, Пазова за најугроженије“ и заснован је на прецизно зацртаном плану реализације, који ће и бити представљен на овом првом Донаторском скупу.

Прво јавно представљање донаторског пројекта "Пазова за најугроженије">

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије