• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

grb thumbНа основу чланa 13, 14. и 18. Правилника о категоризацији спортских организација („Службени лист општина Срема број:14/23) а у вези члана 25. Правилника о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта („Службени лист општина Срема број: 14/23) и Решења о формирању Комисија за избор програма и рангирање у области спорта на територији општине Стара Пазова број 020-36/2023-II од 13.06.2023. године Комисија за избор програма и рангирање у области спорта на територији општине Стара Пазова објављује Јавно обавештење спортским организацијама о категоризацији спортских организација у општини Стара Пазова за 2023. годину.

Обавештавају се спортске организације са територије општине Стара Пазова да до 23.06.2023. године поднесу Комисији за избор програма и рангирање у области спорта на територији општине Стара Пазова попуњен и оверен Упитник за категоризацију спортских организација одштампан на Обрасцу број 2, са пратећом документацијом којом се доказује испуњеност утврђених критеријума за рангирање. Уз упитник потребно је приложити:
1. Решење АПР-а;
2. Потврду Спортског савеза општине Стара Пазова о томе да је спортска организација члан истога;
3. Потврду надлежног гранског савеза за доказивање критеријума одељци А), Б),Г), Д) Ђ), Е), уз потврду се прилаже сва неопходна документација и то: дозволе за рад издате од републичког гранског савеза, односно тренерска лиценца, документација о резултатима са такмичења објављену на званичном сајту-линку гранског савеза (жребну, односно стартну листу и завршни билтен такмичења).
4. Потврду спортске организације за доказивање критеријума В)-традиција и
5. Образац изјаве законског заступника спортске организације.

Попуњен и оверен упитник са пратећом документацијом у затвореној коверти доставити на адресу: Општина Стара Пазова, Светосавска 11 - Комисији за избор програма и рангирање у области спорта на територији општине Стара Пазова до 23.06.2023. године. Образац упитника са пратећом документацијом је доступан на интернет сајту општине.

Решење о извршеном рангирању спортских организација ће се објавити на интернет сајту општине. Против Решења спортска организација може уложити приговор Општинском већу у року од 8 дана од дана објављивања ранг листе на интернет сајту општине.

НАПОМЕНА: Детаљне информације о поступку категоризације спортских организација садржане су у Правилнику о категоризацији спортских организација број: 110-22/2023-IV од 12.06.2023.године („Службени лист општина Срема“ број 14/23).

За све додатне информације заинтересовани се могу обратити Спортском савезу општине Стара Пазова на телефон 064/802-13-59, као и Општинској управи општине Стара Пазова на телефон 022/310-170 локал 159.

Више информација на линку:

Јавни конкурси

Образац 1 - Упитник за категоризацију спортских организација

Образац 2 - Потврда надлежног гранског савеза

Образац 3 - Потврда спортске организације

Образац 4 - Изјава

Образац 5 - Потврда спортског савеза о чланству

Ранг листа

Решење о организацијама од посебног значаја

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије