• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Конкурс за доделу бесповратних средстава за опремање фарми говеда и свиња, оваца и коза и живинарских фарми и за измештање фарме ван насељеног места у АП Војводини у 2014. годиниПодстицајним средствима ће се суфинансирати: набавка опреме за смештај млечних крава, телади и товних јунади, опреме за смештај крмача, одгој прасади и товних свиња, опреме за овчарске и козарске фарме, опреме за живинарске фарме, електричних ограда, опреме за мужу, опреме за хлађење и складиштење млека, опреме за манипулацију, одлагање и дистрибуцију стајњака у случају затвореног држања на фармама – скрепери и сепаратори.

Подстицајним средствима ће се суфинансирати израда документације (идејни и главни пројекат), изградња електричне мреже до фарме у оквиру измештања фарми ван насеља на локације које су у складу са урбанистичким плановима, а у циљу очувања здравља људи и животне средине.

Предмет конкурса је реализација дела тачке В, подтачка 1.6. и 1.7 Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике за развој села на територији АП Војводине у 2014. години.

Конкурс траје: од 18.07.2014. до 30.09.2014.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије