• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Горан Јовић председник општине Стара Пазова и Јован Тишма директор Дирекције за изградњу, обишли су стадион Јединства где су у току радови на реконструкцији трибина и атлетске стазе. Председник Јовић и директор Тишма су изразили задовољство динамиком радова који су почели 4. маја, а данас је изливена бетонска маса на трибинама у оквиру прве фазе радова која ће бити окончана до краја месеца.

Следи постављење 800 пласитчних седишта колико ће бити и места на реновираним трибинама „Јединства“ и постављање кровне конструкције на делу трибина који ће бити покривен, а радови би требало да буду завршени за месец дана. У изјави за РТВ Стара Пазова, председник Јовић је истакао да је Општина и ове године обезбедила значајна средства из буџета за адаптацију и реконструкцију спортских терена, а „Јединство“ је једно од оних на којима се изводе радови. Председник клуба Слободан Јовановић је најавио да у наредној фази следи изградња заливног система, постављење рефлектора и изградња нових свлачионица и службених просторија клуба. У оквиру акције редовног одржавања путне инфраструктуре, почело је санирање ударних рупа у Новој Пазови. Санирање ће трајати наредне две недеље. Такође, у оквиру редовне акције одржавања хоризонталне и вертикалне сигнализације, почело је обележавање хоризонталне сигнализације на путном правцу Војка – Крњешевци, саопштила је Дирекција за изградњу општине Стара Пазова.

 

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије