• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

Новости

naslovna u toku nova infrastrukturna investicija za kompletnu rekonstrukciju puta stara pazova golubinci u duzini od 12 kilometaraНа путном правцу који повезује Стару Пазову и Голубинце, након детаљне реконструкције пута и асфалтирања, ових дана повољне временске прилике без падавина, путари су искористили за постављање завршног слоја асфалта. Механизација за извођење радова је на терену и комплетан правац од 12 км би требало да буде завршен у наредних петнаест дана, што са великим нестрпљењем очекују мештани овог села.

naslovna delegacija grckog ostrva krf u prijateljskoj poseti predsedniku radinovicuПредседник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић примио је у петак, 12. новембра делегацију управе грчког острва Крф у просторијама општинске управе. Ово је узвратна, друга посета представника овог грчког острва, које са Србијом спајају историјски догађаји, али и садашња веома успешна сарадња са Општином Стара Пазова која траје деценију.

naslovna nova stolarija izolacija solarni kolektori i novi kotlovi za grejanje za 214 porodicaВласници кућа и станова на територији општине Стара Пазова, којима су одобрене субвенције за реализацију мера енергетске санације, потписали су данас уговоре у Позоришној сали у Старој Пазови. Укупно 214 грађана ће, помоћу Министарства рударства и енергетике и Општине Стара Пазова, имати прилику да повољније изврши неку од мера енергетске ефикасности на својим домовима, било да је реч о уградњи термичке изолације спољних зидова и кровова, набавци и уградњи прозора и спољних врата са пратећим грађевинским радовима, набавци и инсталацији котлова/пећи на природни гас или биомасу као и набавци и инсталацији соларних колектора за грејање санитарне потрошне топле воде.

naslovna rukovodstvo opstine u novom poduhvatu kapitalne investicije u kompletnu obnovu i nove rekonstrukcije vaznih saobracajnica u staropazovackoj opstiniДео локалног пута од Старих Бановаца према оближњој шљункари, који је био оштећен и услед појачаног саобраћаја у лошем стању, ускоро ће бити комплетно реконструисан. Припремни радови су почели ових дана, саобраћај се још увек одвија у оба смера, успорено, па је потребна додатна пажња свих учесника у саобраћају. Ови радови су део пројекта уређења путног правца Стари Бановци – Белегиш. Уређење свих локалних путева је приоритет у овој и наредној години, изјавио је председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић и најавио још један велики пројекат, реконструкцију пута од Старих Бановаца до Крњешеваца.

naslovna dodela ugovora o bespovratnoj novcanoj pomoci preduzetnicimaКако би помогла малим привредницима на јачању конкурентности, унапређењу технолошких процеса, производа и услуга, повећања вредности и обима промета, смањења трошкова финансирања производне опреме и репроматеријала, Општина Стара Пазова је ове године путем Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица издвојила шест милиона динара.

naslovna regionalni sajam privrede u opstini stara pazova od 30 septembraОпштина Стара Пазова, водећа у Србији по развијености, броју предузећа, предузетника и запослених, отвориће наредних дана још двестотинак нових радних места, најављено је данас уочи почетка 14. Регионалног сајма привреде. Сајам ће бити одржан 30. септембра и 1. октобра у компкеслу спортско- рекреативног центра у Новој Пазови од 10 до 17 часова, а улаз је бесплатан.

naslovna zaposljavanje gradjana i ponuda kvalitetnih radnih mesta i dalje prioritet rukovodstva opstine stara pazovaОпштина Стара Пазова од 2012. године, годишње издваја око 10 милиона динара буџетских средстава за подстицај запошљавања наших суграђана, иако је познато да је стопа незапослености у нашој општини међу најнижим у Србији.

naslovna poklon auto sedista za novorodjencadРодитељима чија су деца рођена у периоду од 01. јануара до 30. априла ове године, а који су путем Јавног позива о додели бесплатних ауто седишта Савета за безбедност саобраћаја општине Стара Пазова, одабрани за доделу истих, данас је председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић на градском тргу у Старој Пазови поделио нова ауто седишта, марке Наниа.

naslovna svih 615 djaka prvaka od opstine dobili nove udzbenike i pribore za polazak u skoluКако би на што адекватнији начин помогли растерећењу кућног буџета родитељи, који ове године први пут уписују децу у основну школу, Општина Стара Пазова је определила новчана средства за набавку уџбеника за први разред, као и за набавку неопходног школског прибора за све ђаке, који по први пут седају у школске клупе.

naslovna pune klupe djaka u novoj modernoj zgradi os vera miscevic u belegisuПочетак нове школске године за ученике Основне школе „Вера Мишчевић“ у Белегишу добиће посебно место у летопису ове установе, јер су ђаци са својим другарима у нове клупе сели у потпуно новом, савремено изграђеном објекту школе. Првог септембра, врата нове школе ученицима су отворили домаћин, председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, премијерка Србије, Ана Брнабић и министар просвете у Влади Републике Србије, Бранко Ружић, који су поводом почетка нове школске године и отварања новог објекта основне школе посетили Белегиш.

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter