• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna u susret predstojecem medjunarodnom danu zena ministarka darija kisic tepavcevic posetila opstinu stara pazovaУ сусрет предстојећем 8. марту – Међународном дану жена, председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић као домаћин и председница Скупштине општине Стара Пазова, Наташа Ерор Мићић, угостили су министарку за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, проф. др Дарију Кисић, помоћницу министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом, Биљану Барошевић и представнице старопазовачких удружења жена у недељу, 06. марта на свечаном дружењу у реномираној сурдучкој винарији.

Разговор са представницaма удружења жена, чије су активности усмерене ка очувању традиције, неговању старих заната, изради рукотворина, хуманитарнoм раду, био је повод посете министарке Кисић, која се захвалила домаћину, председнику Радиновићу на гостопримству и истакла да јој је драго што је у друштву жена које својим радом, залагањем, посвећеношћу послу и породици покрећу своје окружење и што показују да када се жене удруже могу све и да за њих нема граница.

„Жене су стуб породице, стуб своје радне средине, имамо снагу, капацитете и жељу да наше друштво унапредимо у сваком смислу“, рекла је Кисић и додала да јој је драго што су жене из ових удружења посвећене афирмацији женског стваралаштва, очувању и неговању традиција и старих заната и хуманитарном раду.

Председник Општине Стара Пазора, Ђорђе Радиновић, честитао је дамама предстојећи 8. март и пожелео им да наставе свој рад и активности и сарадњу са локалном самоуправом и поручио да ће локална самоуправа наставити да помаже сва локална удружења жена, пружајући им пуну подршку у свим њиховим активностима.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter