• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna u toku nova infrastrukturna investicija za kompletnu rekonstrukciju puta stara pazova golubinci u duzini od 12 kilometaraНа путном правцу који повезује Стару Пазову и Голубинце, након детаљне реконструкције пута и асфалтирања, ових дана повољне временске прилике без падавина, путари су искористили за постављање завршног слоја асфалта. Механизација за извођење радова је на терену и комплетан правац од 12 км би требало да буде завршен у наредних петнаест дана, што са великим нестрпљењем очекују мештани овог села.

Овај путни правац је од регионалног значаја, повезује Голубинце са Старом Пазовом са једне стране и са Путинцима са друге стране. Радове је у понедељак, 15. новембра, обишао председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, који је изразио задовољство због ове веома важне инвестиције, јер је овај пут рађен давне 1968. године, а након тога, поред малих поправки, ово је први пут да је путни правац комплетно реконструисан при чему је извршена изградња нове конструкције пута. Инвеститори су Општина Стара Пазова и ЈП „Путеви Србије“.

„Потпуно нов пут радиће се скоро до Путинаца, односно целом дужином на територији наше општине. Посао је заиста обиман, инвестиција је вредна 400 милиона динара и ради се комплетан правац, 12 км пута. Радови на поменутом путном правцу изводе се паралелно са радовима на изградњи надвожњака у склопу реконструкције брзе пруге, за који очекујемо да ће бити завршен до почетка фебруара. Жао ми је због тога што су се радови на изградњи надвожњака одужили и што су мештани Голубинаца морали да иду околним путевима како би стизали до Старе Пазове, али мислим да ће након завршетка свих радова увидети да се чекање исплатило“, изјавио је за медије након обиласка радова, први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Овај путни правац и његова реконструкција само је једна у низу планираних инвестиција када је у питању реконструкција путне инфраструктуре у општини Стара Пазова. Следећи велики пројекат је реконструкција пута Крњешевци - Војка – Нова Пазова – Стари Бановци, који је и најдужи путни правац у општини.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter