• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna dodela ugovora o bespovratnoj novcanoj pomoci preduzetnicimaКако би помогла малим привредницима на јачању конкурентности, унапређењу технолошких процеса, производа и услуга, повећања вредности и обима промета, смањења трошкова финансирања производне опреме и репроматеријала, Општина Стара Пазова је ове године путем Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица издвојила шест милиона динара.

У понедељак, 11. октобра председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, доделио је уговоре за 120 предузетника, који су ове године препознали иницијативу општине и подршку која им се кроз овај програм пружа, конкурисали и добили по 50.000 динара. Новац ће им, како су сами рекли, много значити за набавку и обнављање репроматеријала и опреме.

„Ово је само један показатељ да ми, као локална самоуправа, водимо рачуна и о Вама, малим привредницима, захваљујући којима је велики број наших грађана нашло запослење и захваљујући којима је општина Стара Пазова позната као привредно најразвијенија у Србији. Трудићемо се да сваке наредне године повећавамо средства намењена за овај Конкурс, а све у сврху обезбеђења бољих услова Вашег пословања“, истакао је председник Радиновић.

Општина Стара Пазова позната је од давнина као средина где су почеле да се отварају и развијају прве занатске радње, а и данас, захваљујући великом броју предузетничких радњи, спада међу привредно најразвијеније општине не само у Срему већ и шире. Локална самоуправа уназад пар година издваја значајна новчана средства управо како би домаћим предузетницима помогла да у условима велике и оштре конкуренције, која данас влада у пословном свету, опстану и успешно послују.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter