• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna sve vise korisnika usluga jp vodovod i kanalizacija stara pazova koristi uslugu elektronskog placanja racunaПрошло је непуних годину дана како је старопазовачко јавно предузеће „Водовод и канализација“ корисницима својих услуга представило техничку могућност електронског плаћања рачуна. Ова повољност за кориснике услуга је посебно добила на омасовљењу од почетка епидемије КОВИД-19 и у складу је са свим актуелним препорукама превенције потенцијалног ширења заразе.

Да Вас подсетимо, у склопу унапређења пословног процеса доставе рачуна, чинећи услугу бржом и лакше доступном за кориснике, у оквиру нове услуге подрзумевана је и бесплатна достава е-Рачуна путем електронске поште (и-мејл). Овај начин доставе рачуна доступан је свим корисницима, новим и постојећим, без обзира да ли је реч о физичким или правним корисницима.

Упутство како активирати услугу:
Е-Рачун се доставља за извршену комуналну услугу сваког месеца. Достава рачуна путем електронске поште (имејл-а) се активира на захтев корисника. Попуњавајући Захтев за доставу рачуна путем електронске поште, корисник се опредељује за овакав начин доставе и исти ће бити у примени све док се корисник не изјасни другачије.

Корисницима услуге, који су дали сагласност за доставу рачуна путем електронске поште, ЈКП „Водовод и канализација“ Стара Пазова неће достављати рачуне коришћењем поштанских услуга у штампаној форми.

Корисник може извршити уплату фактурисаног износа, на основу рачуна добијеног електронским путем, на исти начин као и са рачуном добијеним путем класичне поште у штампаној форми.

Предности електронског рачуна у односу на рачун добијен у штампаној форми су:

– Сигурност рачуна у пдф формату и идентичност штампаној форми рачуна
– Могућност архивирања рачуна у дигиталном облику на рачунару
– Заштита животне средине

Да би се активирала ова нова услуга, потребно је да попуните Захтев за доставу рачуна путем електронске поште који можете преузети на нашем сајту: https://www.vodovodpazova.rs/primite-vas-racun-elektronskom-postom/ (налази се на почетној страни нашег сајта, у картици ОБРАСЦИ, у горњем десном углу). или доласком на наша благајничка места: Стара Пазова, Нова Пазова, Бановци Дунав, Стари Бановци. Уз попуњен Захтев неопходно је приложити копију документа о идентификацији (лична карта) и копију рачуна.

Попуњен Захтев можете предати лично на нашим благајничким местима или послати путем поште на адресу: ЈКП „Водовод и канализација“ ј.п. Стара Пазова, Бранка Радичевића 2, 22300 Стара Пазова (са напоменом: „е-рачун“) или послати скениран образац Захтева уз пратећу документацију путем имејл-а: prijavastanja@vodovodpazova.rs.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter