• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

naslovna obavestenje ministarstvaОбавештавамо све грађане да је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Репубике Србије локалној самоуправи упутило посебну напомену у вези са кретањем родитеља деце, који виђају децу на основу судске пресуде, а у случајевима када се термин за виђање детета поклапа са временским интервалом трајања полицијског часа (док траје ванредно стање).

Потврђено нам је да се виђање детета по основу судске пресуде не сматра оправданим разлогом за кретање за време полицијског часа, јер исто представља епидемиолошки ризик, те да у случају намере родитеља да написмено упућују захтев (процедура се покреће преко локалне самоуправе) за поменуто одобрење процедура неће улазити у обраду. Локалној самоуправи је недвосмислено упућена одлука да се одобрења у овим случајевима не издају.

Због епидемиолошке безбедности, а у циљу спречавања ширења заразе током трајања епидемије, свака до сада издата потврда ће аутоматски ступити ван снаге, а МУП такве потврде неће прихватати.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter