• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Municipality administration of Stara Pazova, st. Svetosavska, 22300 Stara Pazova

Municipality of Stara Pazova, Srem, Vojvodina - official page

Official page Municipality of Stara Pazova

На Симпозијуму успешних привредника Србије и у оквиру промоције књиге “Успешни предузетници и менаџери Србије” који су одржани у организацији Лимес Преса у Аеро клубу у Београду, додељене су награде и признања најуспешнијим менаџерима и предузетницима за 2011. годину. Награда “најбољи најбољима” додељена је Мирославу Богићевићу, власнику и генералном директору Фармакома, Миломиру Глигоријевићу, власнику компаније Теле Гроуп, и проф. др Драгану Буђевацу, директору компаније Маце.

Признање за развој и допринос менаџерству Србије припало је проф. др Милији Зечевићу, оснивачу и ректору Европског универзитета у Београду.

Општина Стара Пазова богатија је за још једну титулу. Наиме председник општине Стара Пазова Горан Јовић, од стране стручњака поново је сврстан међу најбоље и најуспешније менаџере и предузетнике Србије, и самим тим првом човеку старопазовачке општине додељено је Признање за развој и допринос привреди Србије”

Веома сам узбуђен  и срећан што управо овакво признање долази од стране најбољих и најуспешнијих  привредника и менаџера Србије, од људи који знају шта је бизнис, знају шта је предузетништво, и који знају шта је повољна пословна клима. У времену које долази, ми ћемо поставити још веће циљеве, јер смо способни и реални и можемо да их испунимо. Општина Стара Пазова крупним корацима мора да настави да иде напред. Ово признање иако је лично, то је ипак признање свим грађанима општине Стара Пазова, и још један доказ да смо на правом путу.” Истакао је Горан Јовић.

Горан Јовић је у обраћању присутнима нагласио да је кључ успеха пре свега искреност, јер инвеститорима који долазе требају праве информације, које су реалне и тачне, а управо са таквим се у нашој општини инвеститори и сусрећу.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Оfficial facebook page of municipality of Stara Pazova

 

Newsletter