• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Као једна од седам институција од значаја из јавног сектора, у овај пројекат се укључила и Општина Стара Пазова како би пружила неопходну стручну подршку. Пројекат се реализује на територији три локалне самоуправе у АП Војводини, у Кикинди, Новом Саду и у Општини Стара Пазова, у трајању од 12 месеци са циљем смањења дугорочне незапослености, односно повећања броја запослених младих лица која су имала статус незапослених лица и развоја АП Војводине као напредног друштва заснованог на знању.

Овај пројекат је пружио могућност младим, незапосленим лицима са територије АП Војводине да, кроз адекватне обуке и континуирану менторску подршку, развију своје пословне идеје, унапреде своје вештине и знања и спремни се отисну у предузетничке воде. Преко 90 учесника из све три локалне самоуправе прошло је основну обуку из предузетништва, а након даље селекције и напредне обуке, по четири најбоља полазника из свих општина и градова учесника су након регистрације привредних субјеката добили новчане награде у износу од 2.000 франака и 180.000 динара, као и нефинансијску консултантску подршку пројектних партнера у почетном периоду пословања.

Подршку пројекту „Истражи свој бизнис - фаза 2“ пружили су Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Министарство омладине и спорта, Покрајински секретаријат за привреду и туризам и Национална служба за запошљавање.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije