• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Informacije

naslovna-fabrika-sladoleda-froneri-adriatik-svecano-otvorena-u-staroj-pazoviFabrika sladoleda „Froneri Adriatik“, svečano je otvorena danas u Staroj Pazovi. Nove proizvodne pogone kompanije zvanično su otvorili generalni direktor kompanije „Froneri“ Ibrahim Nadžafi, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske Vlade i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

grb-thumbU skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu („Službeni glasnik RS“, br. 62/06, 65/08 – dr. Zakon, 41/09, 112/2015 i 80/2017) i Pravilnikom o uslovima i postupku davanja u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini (“Službeni glasnik RS”, broj 16/2017 i 111/2017), Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta (u daljem tekstu: Komisija opštine Stara Pazova, raspisuje javni poziv kojim obaveštava:

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se informisati o donetom Pravilniku Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka iz priloga možete se informisati o bespovratnim sredstvima za bušenje bunara i navodnjavanje do 80% koji je raspisala Uprava za poljoprivredno zemljište.

naslovna-180-novih-radnih-mesta-u-novom-lidlovom-logistickom-centru-u-staropazovackoj-industrijskoj-zoniLogistički centar kompanije "Lidl Srbija" otvoren je danas u staropazovačkoj industrijskoj zoni, kao važan deo priprema za otvaranje prodavnica u Srbiji, koje se očekuje do kraja 2018. godine.

naslovna-prvi-covek-staropazovacke-opstine-javnosti-predstavio-infrastrukturni-projekat-jppOpština Stara Pazova jedna je od dve lokalne samouprave u Srbiji, koja je uspešno sprovela i realizovala projekat javno - privatnog partnerstva, kao praktično najbolji i najefikasniji vid finansiranja složenih i velikih infrastrukturnih projekata. Upravo na ovu temu, u ponedeljak, 04. juna u hotelu Metropol, pred svetskim i domaćim eminentnim stručnjacima iz ove oblasti, održana je Prva srpska konferencija o javno-privatnom partnerstvu.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, i ove godine Opštinska uprava opštine Stara Pazova i PSS Sremska Mitrovica d.o.o. su putem javne nabavke potpisale ugovor koji se odnosi na uzorkovanje i analizu kontrole plodonosti zemljišta kao i davanje preporuke za đubrenje za željene kulture. Uzorkovanje će se vršiti u svim katastarskim opštinama opštine Stara Pazova.

grb-thumbU skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu („Službeni glasnik RS“, br. 62/06, 65/08 – dr. zakon, 41/09, 112/2015 i 80/17) i Pravilnikom o uslovima i postupku davanja u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini (“Službeni glasnik RS”, broj 16/2017 i 111/2017), Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Stara Pazova, raspisuje javni poziv svim fizičkim i pravnim licima, kojim obaveštava:

grb-thumbu skladu sa članom 45a. Zakona o planiranju i izgradnji ("Službeni glasnik RS", br.72/09, 81/09 - ispravka, 64/10 - US, 24/11, 121/12, 42/13 - US, 50/13 - US, 98/13 - US i 132/14, 145/14 i 65/17) oglašava RANI JAVNI UVID POVODOM IZRADE IZMENA I DOPUNA PLANA DETALJNE REGULACIJE ZAPADNOG DELA BLOKA 25 RADNA ZONA U NOVOJ PAZOVI

naslovna-nastavljaju-se-investicije-u-infrastrukturuPuštanjem u rad novopostavljene ukrasne i moderne led rasvete oko platoa ispred novobanovačkog hrama i Doma kulture, završeni su radovi II faze rekonstrukcije centra Novih Banovaca, naselja u Opštini Stara Pazova koje se konstantno širi.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije