• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: sreda, 22. novembar 2017. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Poljoprivreda

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati subvencionisanim kreditima Ministarstva poljoprivrede u saradnji sa komercijalnim bankama kao i o informacijama vezanim za pravilnicike o podsticajima za investicije.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati o vestima, subvencijama, aktuelnim konkursima kao i o usvojenim pravilnicima.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati o subvencijama, aktuelnim konkursima i usvojenim pravilnicima.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se informisati o uslovima za dobijanje subvencija za podizanje višegodišnjih zasada voća, vinove loze i hmelja koje dodeljuje Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati o usvojenim Pravilnicima.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, obaveštavamo Vas da je podnošenje zahteva za subvencije po košnici pčela počelo od 15. aprila i traje do 31. maja.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati o Pravilniku o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora, Pravilniku o podsticajima za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i proizvoda ribarstva za nabavku opreme u sektoru mleka, mesa, voća, povrća i grožđa, Pravilniku o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izgradnju i opremanje objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje, kao i Pravilniku o podsticajima programima za diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se informisati o izmenjenom Pravilniku za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji i o Zahtevu za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji, kao i preuzeti iste.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, obaveštavamo Vas da će se dana 24.02.2017. godine (petak) sa početkom u 11:00 časova u maloj sali Bele zgrade održati radionica Instituta za ekonomiku poljoprivrede iz Beograda.

grb-thumbPoštovani poljoprivrednici, obaveštavamo Vas da će se dana 09.02.2017. godine (četvrtak) sa početkom u 11:00 časova u velikoj sali Bele zgrade održati predavanja.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije