• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: utorak, 19. februar 2019. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Javni pozivi i konkursi

grb-voj-praviZavod za ravnopravnost polova raspisao je šesti konkurs namenjen bračnim i vanbračnim parovima sa teritorije Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom. Konkurs čiji je cilj unaprediti ekonomski položaj žena putem porasta broja žena vlasnica nepokretnosti, podstaknuti razvoj ruralnih sredina i poboljšati demografsku strukturu kroz dolazak dece i povećanja nataliteta, otvoren je do 15. aprila 2019. godine.

grb-thumb1. Na javni uvid izlaže se nacrt Plana detaljne regulacije Centralne radne zone opštine Stara Pazova sa izveštajem o strateškoj proceni uticaja Plana detaljne regulacije Centralne radne zone opštine Stara Pazova na životnu sredinu u periodu od 09. februara (subota) do 11. marta (ponedeljak) 2019. godine.

grb-thumbNa osnovu, člana 12. stava 1. Pravilnika o uslovima i kriterijumima za dodelu pomoći od 06.02.2019. godine, Komisija za izbor korisnika za dodelu sredstava namenjenih poboljšanje uslova stanovanja izbeglica nabavkom građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju kuće sa okućnicom za porodična domaćinstva koja su bila korisnici programa kupovine kuća sa okućnicom iz sredstava budžeta RS i APV (u daljem tekstu: Komisija), raspisuje Javni poziv za izbor korisnika za dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova stanovanja izbeglica nabavkom građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju kuća sa okućnicom za porodična domaćinstva koja su bila korisnici programa kupovine kuća sa okućnicom iz sredstava budžeta RS ili APV bez dodatnog paketa pomoći u građevinskom materijalu.

grb-voj-praviPoštovani poljoprivrednici, sa linkova iz priloga možete se informisati o najnovijim konkursima koje je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

grb-voj-praviCilj konkursa jeste povećanje obradivih površina pod opremom i sistemima za navodnjavanje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini, kao i zaštita zemljišta kroz sprečavanje razvoja korova uz poboljšanje vodnog, vazdušnog i toplotnog režima biljaka.

grb-voj-praviCilj Konkursa je povećanje efikasnosti, konkurentnosti i održivosti proizvodnje na farmama u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2019. godini.

1-grb-opstineNa osnovu člana 10. Odluke o načinu pružanja pomoći mladim talentima u oblasti kulture i umetnosti ("Službeni list opština Srema", br. 17/10 i 44/10), Komisija za pomoć mladim talentima u oblasti kulture i umetnosti upućuje javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu jednokratne novčane pomoći mladim talentima u oblasti kulture i umetnosti.

1-grb-opstineNa osnovu člana 10. Odluke o načinu pružanja pomoći mladim talentima u oblasti obrazovanja ("Službeni list optšina Srema", br. 17/10 i 30/14), Komisija za pomoć mladim talentima u oblasti obrazovanja upućuje javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu jednokratne novčane pomoći mladim talentima u oblasti obrazovanja.

grb-thumbNa osnovu člana 5. Odluke o bližim uslovima i načinu sticanja prava na uplatu doprinosa lica koje samostalno obavlja umetničku delatnost („Sl. list opština Srema“, br.11/15) Načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, dana 30. januara 2019. godine raspisuje Javni poziv za ostvarivanje prava na uplatu doprinosa lica koje samostalno obavlja umetničku delatnost.

grb-thumbNa osnovu člana 76. Zakona o kulturi („Sl. list RS“, br. 72/09, 13/16 i 30/16-ispr.), člana 2. Uredbe o kriterijumima, merilima i načinu izbora projekata u kulturi koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžeta Republike Srbije, Autonomne Pokrajine, odnosno jedinica lokalne samouprave ("Sl. glasnik RS", broj 105/16) i na osnovu člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2019. godinu ("Sl. list opština Srema" br.105/16, Načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, dana 30. januara 2019. godine raspisuje Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje učešća ili organizovanja kulturnih manifestacija, projekata i programa od interesa za opštinu Stara Pazova za 2019. godinu.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije