• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: utorak, 23. januar 2018. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Socijalno-ekonomski savet

soc-ekon-savetBroj: Sl/2017.
Dana, 12.09.2017. godine.

Na poziv Agencije za privredni razvoj grada Modriče – Republika Srpska, predstavnici socijalnih partnera u Socijalno ekonomskom savetu opštine Stara Pazova posetili su Sajam privrede koji je održan 08. i 09. septembra.

soc-ekon-savetU okviru 11. Regionalnog sajma privrede koji se održava na pazovačkim bazenima, dana 06. oktobra 2017. godine sa početkom u 13:00 časova, održati će se prezentacija - javna tribina pod nazivom: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi".

soc-ekon-savetDana 06. oktobra 2017. godine, sa početkom u 13:00 časova održana je Javna tribina na temu: "Svi dobijaju kad siva ekonomija gubi". Tribina je održana u okviru 11. Regionalnog Sajma privrede na kompeksima Bazena u Novoj Pazovi.

soc-ekon-savetSocijalno-ekonomski savet opštine Stara Pazova u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije organizuje okrugli sto na temu: "Socijalni dijalog između sindikata i poslodavaca i mirno rešavanje radnih sporova".

soc-ekon-savetDana 08. decembra 2017. godine članovi lokalnog Socijalno - ekonomskog saveta opštine Stara Pazova učestvovali su u radu Konferencije pod nazivom: "ZA RAZVOJ PRIVREDE, UZ UNAPREĐENjE SOCIJALNOG DIJALOGA" čiji je organiziator Pokrajinski Socijalno-ekonomski savet, a održana je u Privrednoj komori Vojvodine u Novom Sadu.

soc-ekon-savetDana 10.01.2018. godine u Staroj Pazovi je održana 21. redovna sednica Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova sa početkom u 16:00 časova.

soc-ekon-savetU Staroj Pazovi je 13. jula 2017. godine, u Beloj zgradi, sa početkom u 15:30 časova, održana 19. sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

soc-ekon-savetDana 11.01.2016. godine u Staroj Pazovi je održana 14. sednica Kolegijuma Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova.

soc-ekon-savetU sredu 25. novembra 2015. godine u Staroj Pazovi je sa početkom u 13:00 časova održana Javna tribina na temu: „Siva ekonomija i rad na crno” u organizaciji Socijalno-ekonomskog Saveta opštine Stara Pazova uz saradnju sa socijalnim partnerima Saveta: Unijom poslodavaca Srbije-poslodavcima Stare Pazove, Savezom samostalnih sindikata opštine Stara Pazova i opštinom Stara Pazova. Rad tribine propraćen je od strane lokalnih medija RTV Stara Pazova, Sremskih novina, Pazovačke revije, Pazovačkog ogledala i Hlas Ludu.

soc-ekon-savetJavna tribina na temu: „Siva ekonomija i rad na crno” biće održana u sredu 25. novembra 2015. godine u velikoj skupštinskoj sali, prizemlje Bele zgrade u Staroj Pazovi, Trg dr. Zorana Đinđića bb, sa početkom u 13:00 časova.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije