• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta
Danas je: sreda, 12. decembar 2018. god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Najave događaja

naslovna-PazovizijaObaveštavaju se građani Opštine Stara Pazova da će se 26. aprila 2018. godine u Pozorišnoj sali održati muzički festival takmičarskog karaktera "Pazovizija 2018".

Društveno odgovorno poslovanje i briga o učesnicima u saobraćajuIzvesan broj kompanija, koje posluju na teritoriji Opštine Stara Pazova veliku pažnju obraćaju na oblast društvene odgovornosti kada su u pitanju njihovi zaposleni, klijenti, kupci,proizvodni procesi, uticaj na životnu sredinu itd.

kvizomaniOve godine svetsko kviz prvenstvo održava se u Staroj Pazovi. Prvenstvo okuplja oko 60 takmičara, koji će na višečasovno nadmetanje doputovati u Staru Pazovu u subotu, 7. juna. Ovo je 12. po redu Šampionat, a Republika Srbija je prošle godine ekipno bila šestoplasirana među 40 država učesnica, što je jedan od najboljih uspeha do sada.

Prvi pazovački Donatorski skup za nastradale sugrađane iz poplavljenih područja„Udruženje privrednika, preduzetnika i građana opštine Stara Pazova“ pokrenulo je inicijativu za jedan snažan i obuhvatan projekat, koji je namenjen sanaciji posledica katastrofalnih poplava, kroz restauraciju, obnovu i izgradnju stambenih objekata širom Srbije.

KONKURS KOMPANIJE IGB AUTOMOTIVEOpština Stara Pazova, kao partner organizator, poziva sve zainteresovane građane da se prijave na konkurs kompanije IGB Automotive iz Inđije. Ovaj jednodnevni događaj, odnosno konkurs pod nazivom: „Dani karijere“, će se održati u subotu, 17. maja u svečanoj sali Opštine Stara Pazova (Svetosavska 11) od 10:00 do 13:00 časova. Prisutni predstavnici kompanije IGB Automotive će svakog građanina, koji bude popunio formular sa svojim ličnim podacima i radnom iskustvu, detaljnije informisati o kompaniji, njenom poslovanju i trenutnim potrebama za nove vredne, radne ljude, koji su spremni da stiču nova iskustva, da uče i postanu deo njihovog tima koji broji više od 1000 zaposlenih.

U Golubince stigla Likovna kolonija Vodica 2013Svečanošću koja danas počinje u 19:00 časova u Lovačkom domu u Golubincima otvara se ovogodišnja, 14. po redu, likovna kolonija "Vodica 2013". Nakon kratkog otvaranja i predstavljanja planiranih aktivnosti kolonije svi posetioci i pristigli učesnici uživaće u svečanom programu.

Četvrti po redu Moto-skup Vojka 2013Članovi Moto kluba „Fantomi“ pozivaju sve građane i pasionirane ljubitelje dvotočkaša na Moto-skup „Vojka 2013“ koji će se održati 08. septembra 2013. godine. Moto-skup počinje u 15 časova dolaskom gostiju - bajkera i muzikom sa razglasa. Zatim je predviđen defile ulicama Vojke u 17 časova i odmah nakon vožnje ručak u prostorijama Doma kulture. Program će se nastaviti nastupima mizučara i rok bendova iz Vojke.

Međunarodni dan zaštite ozonskog omotačaU okviru projekta „Šareno leto, šarena jesen 2013“, koje finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Kancelarija za mlade opštine Stara Pazova, Kancelarija za mlade Sremski Karlovci i UG „HMM..“ u ponedeljak, 16. septembra u Staroj Pazovi, uz podršku Centra za kulturu Stara Pazova, obeležiće se Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača.

U subotu, 14. septembra u Staroj Pazovi održava se  30. jubilarni susret omladine Slovačke evangelističke crkveU subotu, 14. septembra u Staroj Pazovi održava se velika svečanost Slovačke evangelističke crkve - 30. jubilarni susret Evangeličke omladine. Događaj će okupiti oko 500 omladinaca, sveštenike Slovačke evangelističke crkve, gospodina episkopa Samuela Vrbovskog i gosta sveštenika iz partnerske crkvene opštine Puhov Ondreja Rišiana.

Divadelny Vavrín – Pozorišni lovor: 44. smotra slovačkog amaterskog pozorišnog stvaralaštvaOtvaranjem izložbe 110 godina pozorišta u Staroj Pazovi, u petak. 4. oktobra u ovom gradu počeo je Pozorišni lovor – 44. smotra slovačkog amaterskog pozorišnog stvaralaštva. Program svečanog otvaranja smotre, počeo je dokumentarnim filmom o pozorišnom životu vojvođanskih Slovaka u režiji Miroslava Benke i pesmom „Kuplet“, koja je na neki način himna pazovačih pozorišnih stvaralaca u izvođenju školskog hora.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije