• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetU Staroj Pazovi je 27. aprila 2017. godine, u Beloj zgradi, sa početkom u 15:30 časova, održana 18. Sednica Socijalno-ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

Na sednici je razmatran i usvojen Zapisnik sa 17. Sednice SES-a.

Razmatran je predlog Akcionog plana rada Radne grupe SES-a za 2017. godinu. Nacrt Plana rada je sačinila Radna grupa za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno, a isti je razmatrao i pozitivno mišljenje dao Kolegijum Saveta na 18.sednici Kolegijuma SES-a,održanoj dana 17.aprila 2017. godine.

Nakon rasprave Socijalno-ekonomski Savet opštine Stara Pazova usvojio je Akcioni plan rada Radne grupe za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno za 2017. godinu.

Prihvaćen je predlog Ugovora o vođenju knjigovodstva za potrebe Socijalno-ekonomskog Saveta za 2017. godinu sa knjigovodstvenom agencijom "Informacioni biro" iz Stare Pazove, pod istim uslovima kao i za prethodnu godinu.

Na dnevnom redu sednice planirano je bilo i razmatranje Inicijative veća Saveza samostalnih sindikata opštine Stara Pazova za formiranje Fonda solidarnosti za prevenciju radne invalidnosti i rekreativni odmor radnika u opštini Stara Pazova.

Ova tema je od strane predlagača povučena i nije razmatrana. Predlagaču je potrebno dodatno vreme za prikupnjalje određenih podataka za izradu materijala o ovom pitanju. Ova tema će biti razmatrana na sednici SES-a nakon dostavljanja radnog materijala za članove Saveta, od strane SSS opštine Stara Pazova.

Sekretar Saveta:
Milenko Vučinović s.r.

Predsedavajući Saveta:
Marina Ljubinković s.r.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije