• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-jos-jedno-gradiliste-u-opstini-stara-pazova-jp-osa-nastavlja-gradnju-stanova-za-socijalno-stanovanjeOpština Stara Pazova, sa svojim javnim preduzećem Opštinska stambena agencija JP, nastavlja da sprovodi program brige o novim povoljnostima i boljim uslovima za stambeno zbrinjavanje različitih kategorija stanovništva, naročito u oblasti socijalnog stanovanja.

U okviru pomenute strategije u zgradi Palate „Srbija“ potpisan je još jedan Ugovor o budućoj realizaciji izgradnje stambenih objekata. U pitanju je trojni Ugovor Opštine Stara Pazova, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Republičke agencije za stanovanje, a isti ugovor su potpisala još dva grada sa teritorije AP Vojvodine: Kikinda i Pančevo i njihove stambene agencije.

Ugovor je, u ime Opštine Stara Pazova potpisao, Goran Savić, pomoćnik predsednika Opštine za ekonomski razvoj i strateški marketing, a ispred Opštinske stambene agencije JP Stara Pazova - direktor Miroslav Jovanović. Važno je naglasiti da je Opština Stara Pazova, kao i druge dve navedene lokalne samouprave, obezbedila i infrastrukturno opremila lokaciju za građenje stambenog objekta.

Investicija koja se odnosi na ukupni program iz svih ugovora iznosi 140 miliona dinara, od čega je 39 miliona iz sredstava budžeta Republike Srbije, dok značajno veći preostali deo, ulažu lokalne samouprave iz svojih budžeta.

Stanovi će se graditi u skladu sa Programom izgradnje stanova za socijalno stanovanje koji je usvojila Vlada, a rok za završetak građevinskih radova je 31.12.2016. godine.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije