• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetБрој: Сл/2017.
Дана, 12.09.2017. године.

На позив Агенције за привредни развој града Модриче – Република Српска, представници социјалних партнера у Социјално економском савету општине Стара Пазова посетили су Сајам привреде који је одржан 08. и 09. септембра.

У делегацији су по Одлуци Савета били: Јово Бијелић и Владимир Ћулаја испред Уније послодаваца Старе Пазове, Драгана Стојковић-Барјактаревић испред Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова, Нада Стојанац испред локалне управе општине Стара Пазова и Миленко Вучиновић секретар Социјално економског савета општине Стара Пазова.

Сарадња на привредном нивоу и учешће на привредним манифестацијама између града Модрича и општине Стара Пазова траје осам година и ове године се очекује учешће представника Регионалне Агенције за привредни развој Модриче, који ће представити привреду своје општине на предстојећем Регионалном сајму привреде у Новој Пазови.

Таква сарадња на нивоу општина и удружења предузетника и привредника постоји и са градовима Добој и Бањалука из Републике Српске , као и Параћина и Ћуприје из Републике Србије.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије