• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

soc-ekon-savetУ Старој Пазови је 27. априла 2017. године, у Белој згради, са почетком у 15:30 часова, одржана 18. Седница Социјално-економског савета општине Стара Пазова.

На седници је разматран и усвојен Записник са 17. Седнице СЕС-а.

Разматран је предлог Акционог плана рада Радне групе СЕС-а за 2017. годину. Нацрт Плана рада је сачинила Радна група за борбу против сиве економије и рада на црно, а исти је разматрао и позитивно мишљење дао Колегијум Савета на 18.седници Колегијума СЕС-а,одржаној дана 17.априла 2017. године.

Након расправе Социјално-економски Савет општине Стара Пазова усвојио је Акциони план рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину.

Прихваћен је предлог Уговора о вођењу књиговодства за потребе Социјално-економског Савета за 2017. годину са књиговодственом агенцијом "Информациони биро" из Старе Пазове, под истим условима као и за претходну годину.

На дневном реду седнице планирано је било и разматрање Иницијативе већа Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова за формирање Фонда солидарности за превенцију радне инвалидности и рекреативни одмор радника у општини Стара Пазова.

Ова тема је од стране предлагача повучена и није разматрана. Предлагачу је потребно додатно време за прикупњаље одређених података за израду материјала о овом питању. Ова тема ће бити разматрана на седници СЕС-а након достављања радног материјала за чланове Савета, од стране ССС општине Стара Пазова.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући Савета:
Марина Љубинковић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије