• Prečítané: 374x

Златне одбојкашице на пријему код председника Радиновића

naslovna zlatne odbojkasice na prijemu kod predsednika radinovicaОпштина Стара Пазова организовала је почетком маја месеца свечани пријем за одбојкашице из ЖОК „Јединство“ Стара Пазова, које су недавно освојиле БПШ Суперлиге Србије и тиме оствариле највећи успех у клупској историји, али и у историји колективног спорта у нашој општини.

Као и сваки пут до сада „златне“ девојке и стручни тим клуба примио је први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић, честитао им на постигнутом успеху и тим поводом уручио новчану награду од два милиона динара.

„Својим успехом завређујете велику пажњу. Хвала вам што показујете да наша општина осим привредног, поседује и сјајан потенцијал у свим спортовима. Овакве резултате треба и мора да прати одговарајућа инфраструктура. Већ крајем ове или почетком наредне године, почеће дуго очекивана изградња нове спортске хале у Старој Пазови“, нагласио је на пријему председник Радиновић.

Тренер одбојкашица, Јово Цаковић, захвалио се општини што је увек имала слуха да помаже спорт и председнику Радиновићу што прати и вреднује резултате одбојкашица. Капитен одбојкашица, Исидора Коцкаревић је председнику Радиновићу поклонила лопту са потписима свих играчица, док је председник клуба Богдан Мамузић председнику уручио златну медаљу.

Фотографије: