Новости

Обавештење Штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова – радно време малопродајних објеката

krizni stab sednica 21 04 2020 CIRНа основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама (“Сл.гласник РС” 87/2018), а у вези Одлуке о ограничењу пружања услуга у области трговине на мало, које обухватају продају робе и вршење услуга у трговинским центрима и локалима у које се улази из затвореног простора "Сл. лист РС" број 39 и обавештења Привредне коморе Србије од 15.04.2020. године и Општински Штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 21. априла 2020. године доноси следећи ЗАКЉУЧАК.

Čítať ďalej...

Обавештење Штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова – радно време малопродајних објеката у периоду 15. – 21. април 2020. године

krizni stab sednica 15 04 2020 CIRНа основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама ("Сл.гласник РС" 87/2018), а у вези Одлуке о ограничењу пружања услуга у области трговине на мало, које обухватају продају робе и вршење услуга у трговинским центрима и локалима у које се улази из затвореног простора "Сл.лист РС" број 39 и обавештења Привредне коморе Србије од 15.04.2020. године и Општински Штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 15. априла 2020. године доноси следећи ЗАКЉУЧАК.

Čítať ďalej...

Електронским путем достава молби за кретање током полицијског часа (помоћ у кући, персонални асистент - услуге социјалне заштите)

naslovna elektronskim putem dostava molbi za kretanjeОд данас је могућа услуга електронског подношења молбе за кретање током трајања полицијског часа, која се односи на грађане који су укључени у програм социјалне заштите: помоћ у кући и персонални асистент. Ову опцију, због потребе грађана-корисника поменуте услуге, омогућена је на Порталу еУправа по препоруци Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Čítať ďalej...

Обавештење Штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова – извршена спољна дезинфекција у свим објектима Поште Србије на територији општине Стара Пазова

krizni stab sednica 08 04 2020 CIRНакон данашње седнице Штаба за ванредне ситуације општине Стара Пазова саопштено је да је на територији општине Стара Пазова, од стране ЈКП “Водовод и канализација“, у свим објектима Поште Србије извршена спољна дезинфекција.

Čítať ďalej...

Обавештење у вези са забраном кретања у време полицијског часа – виђање детета по основу судске одлуке

naslovna obavestenje ministarstvaОбавештавамо све грађане да је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Репубике Србије локалној самоуправи упутило посебну напомену у вези са кретањем родитеља деце, који виђају децу на основу судске пресуде, а у случајевима када се термин за виђање детета поклапа са временским интервалом трајања полицијског часа (док траје ванредно стање).

Čítať ďalej...

Обавештење родитељима – од 06.04.2020. до 15.05.2020. год. траје упис деце у предшколску установу "Полетарац"

naslovna od aprila meseca moguca prijava dece u predskolskim ustanovama na teritoriji opstine stara pazova poletarac i radost elektronskim putem POLETARACОбавештавају се родитељи да упис деце у предшколску установу "Полетарац" почиње 06.04. и трајаће до 15.05.2020. године. Упис ће се вршити електронским путем преко портала е-Управе.

Čítať ďalej...

Обавештење Штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова у вези подношења захтева за издавање дозволе кретања у складу са обавештењем Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије

krizni stab sednica 06 04 2020 CIRНа основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама ("Сл.гласник РС" 87/2018) а у вези са Одлуком о проглашењу ванредног стања "Службени лист РС" број 29/20, Штаб за ванредне ситуације општине Стара Пазова доноси закључак.

Čítať ďalej...

Обавештење Штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова у вези могућности уплата донација за помоћ у борби против COVID-19

krizni stab sednica 07 04 2020 CIRНа основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама ("Сл.гласник РС" 87/2018) а у вези са Одлуком о проглашењу ванредног стања "Службени лист РС" број 29/20, Штаб за ванредне ситуације општине Стара Пазова доноси закључак.

Čítať ďalej...

Обавештење Штаба за ванредне ситуације Општине Стара Пазова у вези ослобађања од плаћања закупа пословног простора у својини општине Стара Пазова закупаца који у време ванредног стања не обављају своју делатност

krizni stab sednica 06 04 2020 CIRНа основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама ("Сл.гласник РС" 87/2018), Општински Штаб за ванредне ситуације на седници одржаној дана 06. априла 2020. године доноси следећи закључак.

Čítať ďalej...