• Prečítané: 10696x

Општина Стара Пазова учествује у акцији Светске организације за природу „Сат за нашу планету 2018“

grb-thumbПоводом акције „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ 2018“ обавештавају се грађани да и Општина Стара Пазова подржава акцију WWF-СВЕТСКA ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА ПРИРОДУ и прикључује се најмасовнијој светској добровољној акцији која сваке године укључује више милиона људи, у преко 7000 градова из 178 држава, тако што ће дати свој скроман допринос на глобалном нивоу.

У Општини Стара Пазова задужена особа за активности предвиђене планом искључења је инспектор заштите животне средине, Јасмина Лечић.

Дана 24.03.2018. године у термину од 20:30 до 21:30 сати биће редуковано улично осветљење у насељима Стара Пазова и Нова Пазова, искључено осветљење трга у Старој Пазови, рефлектора на спортском терену између спортске хале и библиотеке у Старој Пазови, осветљење на спортском терену иза школе „Растко Немањић - Св. Сава“ у Новој Пазови, декоративна расвета на згради Општине у Старој Пазови, рефлектори на терену ФК „ЈЕДИНСТВО“ у Старој Пазови и декоративна расвета привредних субјеката који се тога дана прикључе акцији.

Начелница Одељења за комуналне делатности и заштиту животне средине:

Зорица Јанчић

Фотографије: