• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Набавка услуге – сузбијање одраслих форми комарацаОпштина Стара Пазова, Општинска управа, Стара Пазова, ул. Светосавска бр. 11, као наручилац, позива понуђаче да поднесу понуду за јавну набавку редни бр. 7/13. Јавна набавка бр. 7/13 се спроводи у поступку јавне набавке мале вредности. Предмет јавне набавке редни бр. 7/13 је набавка услуге - сузбијања одраслих форми комараца.

Назив и ознака из општег речника набавки: Услуге чишћења и санитарне услуге у градским и сеоским срединама и сродне услуге 90600000. Конкурсна документација као и евентуалне учињене измене и/или допуне као и додатна појашњења конкурсне документације се могу преузети у електронском облику са Портала јавних набавки и интернет странице Општине Стара Пазова.

Понуде, са припадајућом документацијом се достављају у затвореној и запечаћеној коверти на адресу наручиоца: Општина Стара Пазова, Општинска управа Стара Пазова, ул. Светосавска бр. 11, са обавезном назнаком на лицу коверте: “Понуда за набавку услуге сузбијања одраслих форми комараца на територији општине Стара Пазова - не отварај” и број јавне набавке - ЈН бр. 404-12/13-III, а на полеђини назив, адресу, број телефона, е-mail као и име особе за контакт понуђача, поштом или лично преко пријемне канцеларије наручиоца.

Понуде се предају пријемној канцеларији Општине Стара Пазова, на шалтеру број 1 у току радног времена, у временском интервалу од 7,30 до 15,00, а могу се слати и поштом на адресу: Општина Стара Пазова, 22300 Стара Пазова, ул. Светосавска бр. 11.

Рок за подношење понуда је 27.05.2013.године до 10,00 часова.

Понуда која се шаљу поштом морају стићи на адресу наручиоца до истека наведеног рока, иначе ће се сматрати неблаговременом.

Неблаговремене понуде неће се узети у разматрање и неотворене биће враћене понуђачу са назнаком да су поднете неблаговремено.

Понуде морају испуњавати све услове из овог Позива, Конкурсне документације и Закона о јавним набавкама.

Јавно отварање понуда обавиће се у просторијама наручиоца у Старој Пазови, ул Светосавска бр. 11, приземље у Сали за венчање.

Јавно отварање понуда се врши 27.05.2013. године, по истеку рока за достављање понуда, са почетком у 10,30 часова.

Јавном отварању понуда могу присуствовати сва заинтересована лица.

Јавном отварању понуда могу присуствовати овлашћени представници понуђача.

Присутни представници понуђача, пре почетка јавног отварања понуда, морају Комисији за јавну набавку поднети овлашћење – пуномоћ за учешће у поступку отварања понуда.

Наручилац ће одлуку о додели уговора, односно обустави поступка предметне јавне набавке донети у року од 7 дана од дана јавног отварања понуда, а уговор о јавној набавци ће бити закључен у року од 8 дана од дана стицања услова за његово закључење.

Милена Диковић и Владимир Јовановић, Одељење за општу управу и заједничке послове Општинске управе општине Стара Пазова, телефон: 022/363-680 e-mail: milena.dikovic@starapazova.rs и vladimir.jovanovic@starapazova.rs за правна питања а из Одељења за комуналне послове и заштиту животне средине Јасмина Лечић, телефон: 022/310-170, локал: 205, e-mail: jasmina.lecic@starapazova.rs и Душан Антић телефон: 064/802-1456, e-mail: dusanantic@direkcija.com, за техничка питања.

Позив за подношење понуда

Конкурсна документација

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије