• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У складу са Националним планом акција за децу (2004) Републике Србије и Одлуке донете на седници Скупштине општине 11. јуна 2010. године, општина је приступила изради Локалног акционог плана за децу (ЛАП).

Његову израду су креирала деца до 16 година и тим стручњака радне групе за израду документа, представници локалне самоуправе, полицијске станице, образовања, здравства и социјалне заштите, Канцеларија за инклузију Рома, невладин сектор. Локални акциони план за децу је стратешки документ писан на основу анкете коју је спровело Одељење за друштвене делатности општине Стара Пазова, у предшколским и основношколским установама, а обухватала је децу од 0 до 16 година. Овај стратешки документ говори о томе шта ће представници локалне заједнице и стручњаци који раде са децом, заједно са децом и због деце, урадити да учине Стару Пазову местом који пружа једнаке шансе сваком детету да одрасте, развија се и који препознаје децу као једнаке чланове друштва. На тај начин представља план и програм рада коју ће општина, заједно са децом, спровести ради унапређивања њиховог положаја у локалној заједници. Пре него што ЛАП за децу усвоји Скупштина општине Стара Пазова, нацрт овог документа се ставља на јавну расправу у трајању од 7 дана. Позивамо све грађане, нарочито родитеље и децу, да се активно укључе кроз примедбе и сугестије на предложен текст ЛАП-а, на е маил адресу: tanja.bozanic@starapazova.eu или лично у писаној форми Општинска управа, Одељење за друштвене делатности, руководилац Милка Симић (Светосавска 11, Стара Пазова), сваког радног дана од 7:30h до 15h.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије