• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

У понедељак, 23. маја 2011. године, потписан је Уговор о додели бесповратних средстава за подстицај инвестиција, којим администрира СИЕПА, у износу од пет стотина хиљада евра за отварање сто нових радних места у нашој општини (пет хиљада евра по радном месту). Уговор су потписали власник немачке компаније Јозеф Милбауер и министар економије и регионалног развоја Небојша Ћирић.

Укупна инвестиција компаније Милбауер износи четири милиона евра, а намењена је изградњи технолошког центра за инжењеринг и производњу у општини Стара Пазова. Председник Јовић је том приликом нагласио да је велика част и задовољство за све грађане општине, што се реализација инвестиције, која је важна не само за Стару Пазову већ и за читаву земљу, одвија брзо и што ће се већ у јуну кренути са изградњом. Такође је потврдио да ће општина и даље бити ефикасна, као и да ће сви бити поносни на оно што ће Милбауер изградити у Старој Пазови. Компанија Милбауер је светски лидер за сигурна технолошка решења у сфери електронске идентификације у области која подразумева високе технологије и машине за израду електронских докумената, електронских пасоша, биометријских личних карти као и свега што спада у област електронске управе и за то неопходних софвера.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије