• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

На овој страници можете преузети обавештења огласне табле

Огласна табла 
Cabello Nova Pazova - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Dansing bar Cairo Стара Пазова - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Магаренце Стара Пазова - допис за допуну предмета Преузмите документ »
Cabello Nova Pazova - решење Преузмите документ »
Сларабет кодна д.о.о. - решење Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника Тадији Маринчићу који је у листу непокретности 7345 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник 2/4 дела на кат. парц. 5380/4 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника предузећу "Куглекс" експорт-импорт из Београда, Булевар Револуције 80, уписан у листу непокретности 4336 к.о. Нова Пазова као власник на кат. парц. 4629/2 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника Миљуш Цвеји из Белегиша, ул. Вере Мишчевић 64, уписан у листу непокретности 5422 к.о. Стара Пазова као сувласник на кат. парц. 4511/5 Преузмите документ »
Решење о одбацивању захтева Стојановић Биљане из Нове Пазове за издавање одобрења за заузеће јавне површине Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника правним следбеницима Ружице Цветић из Бешке, која је у листу непокретности 4527 к.о. Војка уписана као сувласник у 1/3 дела на кат. парц. 481/2, 482/2 и 483/2 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за заступника правним следбеницима Филип Павелу из Старе Пазове, који је у листу непокретности 8946 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник у 1/4 удела на кат. парц. 5399/6 Преузмите документ »
Донето решење о постављању привременог заступника адвоката Милице Рајковић из Старе Пазове за привременог заступника Ивети Стоисављевић из Старе Пазове, која је у листу непокретности 3193 к.о. Стара Пазова уписан као сувласник у 2/27 удела на кат. парц. 9383/35 Преузмите документ »
Обавештење такси превознику Милану Радићу из Нове Пазове Преузмите документ »
Обавештење такси превознику Борису Живковићу из Старе Пазове Преузмите документ »
Донето решење о одбацивању захтева Вере Јовановић из Нових Бановаца, власнице у.р. "ЏАВ МАКС" из Нових Бановаца Преузмите документ »
Обавештење о донетом Решењу за издавање дозволе за третман-складиштење неопасног отпада и мехнички третман отпада од метала Преузмите документ »
Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја пројекта доградње пословно-производног објекта на животну средину - ТАНКМОНТ д.о.о. Преузмите документ »
Обавештење о донетом Решењу за одлучивање о потреби процене утицаја пројекта доградње пословно-производног објекта на животну средину - ТАНКМОНТ д.о.о. Преузмите документ »
Решење о одбацивању захтева Милана Радића из Нове Пазове Преузмите документ »
Прекршајни налог - Танацковић Бато из Старих Бановаца Преузмите документ »
одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?