• Prečítané: 162x

Јавни позив за суфинансирање дела Програма енергетске санације породичних кућа и станова грађана који не спадају у социјално угрожену категорију који спроводи општина Стара Пазова за 2024. год.

grb thumbНа основу Закона о потврђивању споразума о зајму (Пројекат „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој („Службени гласник РС - Међународни уговориˮ, број 6/22), члана 18. Правилника о суфинансирању мера енергетске санације, породичних кућа и станова у оквиру пројекта „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“ („Службени лист општина Срема“ број: 21/23) a у вези закљученог Уговора за суфинансирање дела Програма енергетске санације породичних кућа и станова грађана који не спадају у социјално угрожену категорију број: 400-824/2024-II од 16.05.2024. године, Закључка о расписивању Јавног позива за учешће директних корисника (привредних субјеката) у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Стара Пазова број: 501-390/2023-IV од 31.08.2023. године и одлуке Oпштинког већа општине Стара Пазова о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова број 501-520/2024-IV од 25. јуна 2024. год. објављује се Јавни позив за суфинансирање дела Програма енергетске санације породичних кућа и станова грађана који не спадају у социјално угрожену категорију који спроводи општина Стара Пазова за 2024. годину.

Попуњени, потписани и одштампани пријавни образац и документација из поглавља VII. Јавног позива достављају се у затвореној коверти са назнаком:
„ПРИЈАВА ЗА ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Стара Пазова за 2024. годину - НЕ ОТВАРАТИ”, са пуном адресом пошиљаоца на полеђини коверте.

Јавни позив ће трајати до утрошка средстава, а најдуже до 31.12.2024 године.

Подношење пријава започиње десетог дана од дана објављивања Јавног позива, с тим да се дан објављивања не урачуна у овај рок, а уколико десети дан од дана објављивања Јавног позива пада у недељу или други дан када се по закону не ради, пријаве се подносе првог наредног радног дана.

Све пријаве које се поднесу пре 08.07.2024. се неће узимати у разматрање.

За све додатне информације и обавештења у вези Јавног позива можете се обратити на контакт телефон 022/310-170 или електронску адресу: е-mail: energetska.sanacija@starapazova.rs

Преузмите документа:

Текст конкурса

Образац за пријаву

Сагласност

Изјава 1

Закључак