• Prečítané: 948x

Јавни позив за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом на коришћење 6 стамбених јединице намењених за социјално становање у заштићеним условима, на територији Општине

grb thumbНа основу члана11. Став 1.Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом на коришћење стамбених јединица намењних за социјално становање у заштићеним условима, поступку и начину рада Комисије за избор корисника, број 205-6/2016-II, од 19.01.2016. године (у даљем тексту: Правилник), а у вези са Уговором о начину спровођења стамбене изградње у оквиру Регионалног стамбеног програма – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 5, број 400-1459/2015-II од 28.10.2015.године (у даљем тексту: Уговор), закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције (у даљем тексту: Комесаријат), Јединице за управљање пројектима у јавном сектору д.о.о. Београд (у даљем тексту: ЈУП), општине Стара Пазова (у даљем тексту: Општина) и Центра за социјални рад општине Стара Пазова (у даљем тексту: Центар за социјални рад), Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом на коришћење стамбених јединица намењених за социјално становање у заштићеним условима, у оквиру Регионалног стамбеног програма, Потпројекат 5 (у даљем тексту: Комисија за избор корисника), дана 30.октобра 2023. године, расписује Јавни позив за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом на коришћење 6 стамбених јединице намењених за социјално становање у заштићеним условима, на територији Општине.

Заинтересована лица подносе пријаве на јавни позив са потребним доказима Комисији за избор корисника Општине, у року од 30 дана од дана јавног оглашавања.

Документација се доставља писарници Општине или путем поште на адресу: Општина Стара Пазова, Повереништво за избеглице, ул.Светосавска бр.11, 22300 Стара Пазова са напоменом „За јавни позив – РСП, Потпројекат број 5 – социјално становање у заштићеним условима”.

Рок за подношење пријаве са потребним доказима је од 30. октобра 2023. године до 30. новембра 2023. године.

Преузмите документа:

Текст јавног позива

Пријава

Изјава о прибављању докумената по службеној дужности

Изјава подносиоца пријаве