• Prečítané: 388x

Јавни позив за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 5 стамбених јединица са могућношћу куповине на територији општине Стара Пазова

grb thumbНа основу члана 11. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем стамбених јединица у закуп на одређено време са могућношћу куповине, поступку и начину рада Комисије за избор корисника (у даљем тексту: Правилник), број 020-115/2015-II од 24. децембра 2015. године, а у вези Уговора о начину спровођења стамбене изградње у оквиру Регионалног стамбеног програма – Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 5 закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције (у даљем тексту: Комесаријат), „ЈУП Истраживање и развој“ д.о.о. (у даљем тексту: ЈУП) и општине Стара Пазова (у даљем тексту: Општина), Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 5 стамбених јединица са могућношћу куповине (у даљем тексту: Комисија за избор корисника), дана 30. октобра 2023. године, објављује Јавни позив за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица давањем у закуп 5 стамбених јединица са могућношћу куповине на територији општине Стара Пазова.

Заинтересована лица подносе пријаве на јавни позив са потребним доказима Комисији за избор корисника Општине, у року од 30 дана од дана јавног оглашавања.

Документација се доставља у писарницу општине Стара Пазова или путем поште на адресу: Општинска управа Стара Пазова за повереништво, ул Светосавска бр. 11, са напоменом „За јавни позив – РСП, Потпројекат 5 - стамбене јединице”.

Рок за подношење пријаве са потребним доказима је од 30. октобра 2023. године до 30. новембра 2023. године.

Преузмите документа:

Текст јавног позива

Пријава

Изјава подносиоца пријаве

Изјава о прибављању докумената по службеној дужности